Professional Organizers
Professional Organizer Jessica Warsosemito

Jessica Warsosemito

Mindful Organizing & Timemanagement voor drukbezette (zelfstandige) professionals. Ik inspireer jou graag met praktische oplossingen voor een overzichtelijk leven.  Chaos kan zowel fysiek als mentaal manifesteren. Ik help jou graag om weer rust, ruimte en overzicht te krijgen en te houden.


Als Mindful Organizer & Timemanagement coach help ik drukbezette (zelfstandige) professionals. Ik inspireer jou graag met praktische oplossingen. In de huidige digitale wereld is het voor velen lastig om overzicht te houden. De alledaagse hectare bepaald jouw agenda. Kostbare tijd die je anders kunt en wilt gebruiken. Jouw nieuwe aanpak? Mindful je tijd managen.MIJN AANBOD: Met de VIP High Impact krijg je snel rust en overzicht. Dit is een intensieve 1-op-1 sessie. Met de Slow Impact krijg je stapsgewijs ruimte. Dit is een online training.

GRATIS EBOOK: over Mindful Timemanagement is een praktisch doe-het-zelf ebook gedurende 30 dagen. Het is voor iedereen die moeite heeft om overzicht te houden in deze digitale wereld.

DRIJFVEER: Naast mijn veelzijdigheid en mijn positieve instelling en enthousiaste persoonlijkheid ben ik goed in staat mensen te motiveren tot het aangaan van uitdagingen en veranderingen. Ik help graag je chaotische organisatietalent achter de schermen te verbeteren.

Type Organizing Zakelijk, Administratie, Time-management, Clean desk, Werkplekorganisatie, Archieforganisatie, E-mail- / computerorganisatie, Workshops / lezingen
Organizer in de regio Heel Nederland
Taal Nederlands
   
QuoteMindful Organizing & Timemanagement voor drukbezette professionals
KeurmerkenAspirant lid van NBPO
Ik ben professional organizer sinds14 mei 2011
Gewerkt voorZie testimonials op mijn website
Overige werkervaringMeer dan 10 jaar werkervaring bij een Ministerie gewerkt in het P&O werkgebied, waarvan de laatste 5 jaar gespecialiseerd in ARBO: het adviseren en inrichten van de werkplek en de werkplekomgeving.
TariefZie website onder aanbod 

AlleProfessionalOrganizers.nl maakt het vinden van een Professional Organizer een stuk eenvoudiger.