Alle Professional Organizers van Nederland

Professional Organizer of Opruimcoach


Het beroep professional organizing is overgekomen vanuit de Verenigde Staten en wordt de laatste jaren ook steeds populairder in Nederland en België. Inmiddels zijn er hier al enkele honderden vakmensen actief als professional organizer.

In de volksmond wordt een professional organizer ook weleens opruimcoach, werkplekcoach of personal organizer genoemd.

Professional organizing richt zich op het structureren van de werk of privé omgeving. Het gaat er hierbij om een zo efficiënt mogelijke manier te vinden om de zaken op orde te houden. Zo kun je efficiënt en effectief met je kostbare tijd omgaan.

Met professional organizing ga je aan de slag met een nieuwe manier van werken. Je creëert hierbij voor jezelf een nieuwe werkwijze zodat je de werkzaamheden logischer en gestructureerd aanpakt. Nieuwe rituelen en routines zullen hierbij zorgen dat je zaken perfect op orde houdt en je meer rust zult ervaren in je werk of privé situatie.

Wanneer je graag de hulp van een professional organizer in wilt schakelen moet je erop letten op welk werkgebied deze actief is. Er zijn namelijk organizers die zich uitsluitend richten op een werk of privésituatie. Ook hebben sommige organizers een specialisatie bijvoorbeeld ADHD.

Kijk hier voor een Professional Organizer bij jou in de buurt.

Terug naar de Professional organizing pagina


Zoek hier een goede professional organizer